Er bestaat de mogelijkheid om in het Healing centre House of Life Abydos opgeleid te worden tot Ancient Egyptian Healer. Ancient Egyptian Healing is een opleiding waarin je kennis maakt met het beeld dat de priesters en priesteressen in het Oude Egypte hadden over ziekten en gezondheid en hoe zij de mensen heelden. In deze tijd noemen wij dit een holistische benadering.

De opleiding bestaat uit drie delen en drie initiaties en vindt plaats in het Healingcentrum House of Life in Abydos. Je gaat je verdiepen in de religie van het Oude Egypte en leert hoe krachten en energieën in verbinding staan met de verschillende C-Users-Yvon-AppData-Local-Mozilla-Firefox-Profiles-0gqtvs0u.default-Cache-FA789080d01-Adobe-ReaderNeturu (Goden en Godinnen). Je leert healingwijzen te gebruiken en in te zetten. Naast het leren inzetten van behandelingen met kruiden, massages, de heilige oliën en meditaties, zet het ook een spirituele ontwikkeling in gang. Je leert jezelf en de plek die je inneemt in de wereld beter kennen en begrijpen. Elk deel sluit je af met een initiatie.

Het kan een zeer waardevolle aanvulling zijn als je al als therapeut werkzaam bent en je ook een wens hebt om als een spiritueel healer te willen gaan werken. Is dit niet de intentie dan laat de praktijk zien dat het volgen van de opleiding de persoonlijke ontwikkeling van mensen een diepgaande impuls geeft.

De opleiding is individueel gericht en je gaat je eigen proces in. Het bezoeken van en het jezelf opnieuw verbinden met de belangrijke krachtplekken en tempels in Egypte is een onderdeel van de opleiding. Om deze reden bezoek je tijdens elke reis minimaal één van de vier plekken om je er opnieuw mee te verbinden. Het zijn de krachtplaatsen Abydos (Osiris), Aschmoenihien (Thoth), Aswan (Khnum) en Abusir (Thoth en de zonnetempels).

Bij elk deel van de opleiding hoort het boekwerk Ancient Egyptian Healing Course I, II of III geschreven door de Egyptische healer Horus uit Abydos in samenwerking met Yvon/Aset.  

Horus en Aset
Horus en Aset

Elk deel van de opleiding  Ancient Egyptian Healing duurt in principe drie weken.  Deze tijd heb je nodig om met alle thema’s aan het werk te gaan. De opleiding vergt een andere begeleiding dan de healingreis.

De opleiding staat onder supervisie van Horus en Aset. Je zult zowel door Horus als Yvon/Aset begeleid worden. Zij zullen na elke initiatie nog veertig dagen op zielenniveau met u blijven werken.

De opleidingsreizen in 2017: 10 t/m 31 januari & 9 t/m 30 november. De reis kan doorgaan bij deelname van minimaal twee personen tot maximaal 8 personen.

Regelmatig organiseer ik informatie bijeenkomsten zodat je eventueel van tevoren kennis met ons kunt maken. 

 

Reis programma Opleiding Ancient Egyptain Healing 

Dag 1:Vanuit luchthaven Schiphol vliegen we naar Luxor. In Luxor zullen we twee nachten verblijven.

Dag 2:We brengen een bezoek aan deVallei der Koningen. Ook bezoeken we de Tempel van Hatjepsoet.

We bezoeken de indrukwekkendeTempels van Luxor en Karnak. We mediteren in de kapel gewijd aan de Godin Seghmet.

Dag 3: We bezoeken de indrukwekkendeTempels van Luxor en Karnak. We mediteren in de kapel gewijd aan de Godin Seghmet. In de namiddag vertrekken we naar het 190 km noordelijk gelegen Abydos waar we verblijven en de Tempel van Sety I bezoeken.

Dag 4 t/m 10 : De Tempel van Sety I zullen we veelvuldig bezoeken om er te verblijven, te mediteren en te werken aan het eigen  proces. Dagelijks zijn er bijeenkomsten waarin informatie wordt gedeeld en de processen worden begeleid. Dit zal gebeuren onder begeleiding van Yvon/Aset en Horus. 

Gedurende het verblijf worden er behandelingen uit het Oude Egypte aangeboden waaronder lichaamsmassages met de Heilige oliën,voetbaden en voetmassages, klankhealingen en reinigingsrituelen. 

Dag 7: We bezoeken deTempel van Dendera gewijd aan de Godin Hathor en mediteren er op drie belangrijke krachtplekken.

Dag 8 – 9 – 10 : We verblijven in Abydos en werken verder aan het eigen proces in de Tempel van Sety I. Er worden massages, voetbaden en healingen aangeboden. We bezoeken de Tempel van Ramses II.

Dag 11 – 12- 13: We gaan naar Aswan en verblijven er twee nachten. We bezoeken Elephantine eiland en de tempel van Khnum het eiland Philae en de tempel van Isis.

Naar gelang de krachtplaatsen die bezocht moeten worden kan dit ook El Minja zijn vanwaaruit we Tel El Amarna bezoeken ( het land van Achnaton) en we  Aschmoenihien en Toena El Djebel.. 

Wordt Abusir aangedaan dan zal de opleidingsreis in Cairo starten en staat naast een bezoek aan Abusir, een bezoek aan het museum, de grote piramide van Gizeh, een bezoek aan de step piramide van Djoser in Sakkara en het Imhotep museum en een bezoek aan het indrukwekkende Serapeutum op het programma.        

Dag 14 t/m – 21: We verblijven in het House of Life in Abydos en werken verder aan ons eigen proces.We bezoeken als we daarvoor toestemming krijgen van de autoriteiten de Gab, de Heilige plek gelegen in de bergen achter deTempel en verdere  omgeving van Abydos.

Dag 22.Vertrek naar de luchthaven van Luxor. Via Cairo vliegen we terug naar Schiphol.

De reis kan doorgaan bij deelname van minimaal drie personen tot maximaal 8 personen.

Kosten opleidingsreis Ancient Egyptian Healing 2017: 

Eigen kamer bij twee t/m vier deelnemers: € 2940, – Gedeelde kamer: € 2650, –

Eigen kamer bij vijf t/m zeven deelnemers: € 2585, – Gedeelde kamer: € 2295, –

Eigen kamer bij acht deelnemers: € 2385, – Gedeelde kamer: € 2095, –

De opleidingsreis wordt vol pension en inclusief alle hotelovernachtingen, het opleidingsprogramma en vervoer aangeboden. Het is exclusief vliegticket. Het visum, de tickets voor het bezoeken van de tempels en reis – annuleringsverzekering zijn voor eigen rekening.

Wijzigingen voorbehouden.