Er bestaat de mogelijkheid om in het Healing centre House of Life Abydos opgeleid te worden tot Ancient Egyptian Healer. Ancient Egyptian Healing is een opleiding waarin je kennis maakt met het beeld dat de priesters en priesteressen in het Oude Egypte hadden over ziekten en gezondheid en hoe zij de mensen heelden. In deze tijd noemen wij dit een holistische benadering.

De opleiding bestaat uit drie delen en drie initiaties en vindt plaats in het Healingcentrum House of Life in Abydos. Je gaat je verdiepen in de religie van het Oude Egypte en leert hoe krachten en energieën in verbinding staan met de verschillende C-Users-Yvon-AppData-Local-Mozilla-Firefox-Profiles-0gqtvs0u.default-Cache-FA789080d01-Adobe-ReaderNeturu (Goden en Godinnen). Je leert healingwijzen te gebruiken en in te zetten. Naast het leren inzetten van behandelingen met kruiden, massages, de heilige oliën en meditaties, zet het ook een spirituele ontwikkeling in gang. Je leert jezelf en de plek die je inneemt in de wereld beter kennen en begrijpen. Elk deel sluit je af met een initiatie.

Het kan een zeer waardevolle aanvulling zijn als je al als therapeut werkzaam bent en je ook een wens hebt om als een spiritueel healer te willen gaan werken. Is dit niet de intentie dan laat de praktijk zien dat het volgen van de opleiding de persoonlijke ontwikkeling van mensen een diepgaande impuls geeft.

De opleiding is individueel gericht en je gaat je eigen proces in. Het bezoeken van en het jezelf opnieuw verbinden met de belangrijke krachtplekken en tempels in Egypte is een onderdeel van de opleiding. Om deze reden bezoek je tijdens elke reis minimaal één van de vier plekken om je er opnieuw mee te verbinden. Het zijn de krachtplaatsen Abydos (Osiris), Aschmoenihien (Thoth), Aswan (Khnum) en Abusir (Thoth en de zonnetempels).

Bij elk deel van de opleiding hoort het boekwerk Ancient Egyptian Healing Course I, II of III geschreven door de Egyptische healer Horus uit Abydos in samenwerking met Yvon/Aset.  

Horus en Aset
Horus en Aset

Elk deel van de opleiding  Ancient Egyptian Healing duurt in principe drie weken.  Deze tijd heb je nodig om met alle thema’s aan het werk te gaan. De opleiding vergt een andere begeleiding dan de healingreis.

De opleiding staat onder supervisie van Horus en Aset. Je zult zowel door Horus als Yvon/Aset begeleid worden. Zij zullen na elke initiatie nog veertig dagen op zielenniveau met u blijven werken.

De opleiding 2018: 26 april t/m 17 mei. De opleiding kan doorgaan bij deelname van minimaal twee personen tot maximaal 8 personen.

Regelmatig organiseer ik informatie bijeenkomsten zodat je eventueel van tevoren kennis met ons kunt maken.