Je hebt behoefte aan een korte periode van rust. Daarnaast wil je ook aandacht schenken aan een thema in jezelf wat al langer aandacht verdiend. De door het House of Life samengestelde Hathor Song Retraite kan jou daarbij helpen.

Gedurende deze week lopen we met je mee en werken we aan jouw thema. Naast de diverse technieken als meditaties, healingen, voetbaden, massages en behandelingen op bijzondere krachtplekken in de tempel van Sety I, zullen we vooral werken met de helende stem in ons en de helende effecten van de healing songs, muziek, dans en beweging op onze ziel.

Daarnaast is het verblijf in het House of Life gericht op ontspanning en rust. Yvon/Aset en medewerkers zullen je in dit proces ondersteunen.

Programma Hathor Song Retraite

Dag 1: Vanuit luchthaven Schiphol vlieg je naar Luxor waar je wordt opgewacht door onze taxi chauffeur die je vervolgens veilig naar Abydos brengt.

Dag 2 – 3 – 4: Je bezoekt de tempel van Sety I – Ramsess II en het Osirion. Je mag de bijzondere sfeer van de tempel op je in laten werken.

In het healingcentrum House of Life gaan we met je in gesprek en zullen er dagelijks momenten zijn waarop we werken met de helende stem in ons.

Dit doen we op een respectvolle en integere wijze, waarin het ontdekken en onderzoeken van onze stem in al zijn facetten de uitgangsputen zijn om onze ziel aan te raken. Zang improvisatie – healing songs – dans en beweging en frame drum spel zullen ons daarbij helpen. Werken met de helende stem zal onder de verantwoordelijkheid van Yvon/Aset worden gegeven.

Daarnaast worden de behandelingen uit het Oude Egypte aangeboden waaronder lichaamsmassages met de Heilige oliën,voetbaden en voetmassages en healingen. Deze worden gegeven door Yvon/Aset en medewerkers.

Dag 5: Je bezoekt de Tempel van Dendera gewijd aan de Godin Hathor. Ook de sfeer van deze bijzondere tempel mag je op je in laten werken.

Dag 6 – 7: Tijdens deze twee dagen blijven we werken met je thema en sluiten dit af met een advies.

Kosten 2018:  

De kosten voor de Hathor Retraite bedragen € 1500, –  exclusief vliegticket. In de prijs is inbegrepen de taxi die je van het vliegveld van Luxor ophaalt en een week later ook weer terug brengt – het verblijf in het hotel House of Life met eigen kamer – het retraite programma – het bezoek aan Dendera. 

De tickets voor het bezoeken van de tempels zijn voor eigen rekening, evenals een reis- en annuleringsverzekering. Wijzigingen voorbehouden.

Voor een inschrijfformulier stuur svp een contactformulier.