Misschien heb je al langer de wens de cultuur van het Oude Egypte te bezoeken en wil je deze in de diepte ervaren. Misschien voel je een behoefte aan inkeer om op ziels- niveau te willen werken aan een thema wat al langer in je leven van invloed is op je functioneren. Mogelijk vraagt je fysieke gesteldheid om extra aandacht. De Hathor Healingreis is door het House of Life speciaal samengesteld om aandacht te schenken aan persoonlijke thema’s en het persoonlijk proces van elke deelnemer.

De basis van de healingreis is het bezoeken en ervaren van de unieke cultuur die de tempels en plaatsen uit het Oude Egypte nog steeds uitstralen. Daarnaast vormen meditaties, healingen, massages, klankhealingen, behandelingen op bijzondere krachtplekken in de tempels en in Abydos een belangrijk onderdeel om te werken aan het persoonlijk proces van elke deelnemer.

Delen is Helen. De processen worden in groepsbijeenkomsten onder leiding van Yvon/Aset en Horus gedeeld en waar nodig individueel door haar verduidelijkt.

Programma Hathor Healingreis

Dag 1:Vanuit luchthaven Schiphol vliegen we naar Luxor. In Luxor zullen we twee nachten verblijven.

Dag 2: We brengen een bezoek aan deVallei der Koningen en laten deze bijzondere plek op ons inwerken. In de middag  bezoeken we de Tempel van Hatjepsoet.

We bezoeken de indrukwekkende Tempels van Luxor en Karnak. We mediteren in de kapel gewijd aan de Godin Seghmet.

Dag 3: We bezoeken de indrukwekkende Tempels van Luxor en Karnak. We mediteren in de kapel gewijd aan de Godin Seghmet.

In de namiddag vertrekken we naar het 190 km noordelijk gelegen Abydos waar we in het Healing centre House of Life zullen verblijven. 

Dag 4 t/m 10 : De Tempel van Sety I zullen we veelvuldig bezoeken om er te verblijven, te mediteren en te werken aan het eigen healing proces. Dit zal gebeuren onder begeleiding van Yvon/Aset. De klankhealingen staan onder begeleiding van Yvon/Aset.

Er worden behandelingen uit het Oude Egypte aangeboden waaronder lichaamsmassages met de Heilige oliën,voetbaden en voetmassages en reinigingsrituelen.  

Dag 7: We bezoeken de Tempel van Dendera gewijd aan de Godin Hathor en mediteren er op drie belangrijke krachtplekken.

Dag 8 – 9 – 10 : We verblijven in Abydos en werken aan het eigen proces in de Tempel van Sety I. Er worden massages, voetbaden en healingen aangeboden. We bezoeken de Tempel van Ramses II.

Dag 11 – 12- 13: We gaan naar Aswan en verblijven er twee nachten. We bezoeken Elephantine eiland en de tempel van Khnum het eiland Philae en de tempel van Isis. 

Een andere mogelijkheid voor deze drie dagen is een bezoek aan Tel El Amarna ( het land van Achnaton ) – Toene El Djebel en Aschmoenihien ( het land van Thoth )

Dag 14 t/m – 21: We verblijven in het House of Life in Abydos en werken verder aan ons eigen proces.We bezoeken als we daarvoor toestemming krijgen van de autoriteiten de Gab, de Heilige plek gelegen in de bergen achter deTempel en verdere  omgeving van Abydos.

Dag 22.Vertrek naar de luchthaven van Luxor. Via Cairo vliegen we terug naar Schiphol.

De reis kan doorgaan bij minimaal 3 deelnemers en is volgeboekt bij 8 deelnemers.

Kosten 2018:  

Eigen kamer bij drie deelnemers: € 2500, – Gedeelde kamer: € 2290, –

Eigen kamer bij vier tot zes deelnemers: € 2400, – Gedeelde kamer: € 2190,-

Eigen kamer bij zeven tot acht deelnemers: € 2160, – Gedeelde kamers: € 1950, –

De reis wordt vol pension en inclusief alle hotelovernachtingen, het healing programma en vervoer aangeboden. Het is exclusief vliegticket. Het visum, de tickets voor het bezoeken van de tempels en reis – annuleringsverzekering zijn voor eigen rekening.

Wijzigingen voorbehouden. Voor een inschrijfformulier stuur svp een contactformulier.