Egypte, het land van de oermoeder Isis ……’Egypt, roots of the Goddess’ is een training  toegankelijk voor iedereen die contact wil maken met de Godin in haar zelf – haar Liefde – haar Zachtheid – haar Scheppende oerkracht – haar bescherming – haar nooit opgevende Kracht……

We doen Ceremonies – Zingen – Dansen en ervaren de rituele Zhar. We vieren het Leven…….

‘Egypt, roots of the Goddess’ is ontstaan uit de diepe ervaringen die Yvon/Aset de afgelopen zeven jaren heeft opgedaan in Egypte en door het prachtige spontane en ontroerende ritueel die in de zomer van 2015 op initiatief van Madelinde in Glastonbury Engeland tot stand kwam. Een ritueel dat de Tor in Glastonbury – de mannelijke energie – verbond met de vrouwelijke energie van de Isis/ Hathor kapel in het House of Life Healing centrum in Abydos. Een krachtig en liefdevol ritueel dat spontaan door zeven vrouwen werd uitgevoerd en waarmee de definitieve kracht van de oermoeder in het House of Life werd geïnitieerd.

Dit initiatief bekrachtigende eveneens Egypte als moederland van de Oermoeder en de oerkracht van het Vrouwelijke. Deze kracht mag opnieuw in ons vrouwen Gevoeld – Beleefd en Geleefd worden. We gaan dit gezamenlijk in het House of Life vieren van 02 – 02 – 2020 tot 20 – 02 – 2020.  Dit programma is zowel voor vrouwen als mannen toegankelijk. Door op deze link te klikken kom je bij het programma: