Egypte, het land van de oermoeder Isis ……’Egypt, roots of the Goddess’ is een reis toegankelijk voor iedereen die contact wil maken met de Godin in haar zelf – haar Liefde – haar Zachtheid – haar Scheppende oerkracht – haar bescherming – haar nooit opgevende Kracht……

We bezoeken Tempels – Krachtplekken – Woestijnen. We doen Ceremonies – Zingen – Dansen en ervaren de rituele Zhar. We vieren het Leven…….

‘Egypt, roots of the Goddess’ is ontstaan uit de diepe ervaringen die Yvon/Aset de afgelopen zeven jaren heeft opgedaan in Egypte en door het prachtige spontane en ontroerende ritueel die in de zomer van 2015 op initiatief van Madelinde in Glastonbury Engeland tot stand kwam. Een ritueel dat de Tor in Glastonbury – de mannelijke energie – verbond met de vrouwelijke energie van de Isis/ Hathor kapel in het House of Life Healing centrum in Abydos. Een krachtig en liefdevol ritueel dat spontaan door zeven vrouwen werd uitgevoerd en waarmee de definitieve kracht van de oermoeder in het House of Life werd geïnitieerd.

Dit initiatief bekrachtigende eveneens Egypte als moederland van de Oermoeder en de oerkracht van het Vrouwelijke. Deze kracht mag opnieuw in ons vrouwen Gevoeld – Beleefd en Geleefd worden. Een reis speciaal door het House of Life georganiseerd voor vrouwen door vrouwen. Madelinde en Yvon/Aset

Programma:

Dag 1 Aankomst in Luxor

Dag 2 We bezoeken de Westbank van Luxor, the Valley of the Queens – Hatsjepsoet tempel en eten bij een Egyptische familie.

Dag 3 We bezoeken de Karnak tempel met daarbij speciale aandacht voor een bezoek aan de kleine tempel van Ptha en Seghmet.

We bezoeken Luxor tempel en vervolgen onze weg naar Abydos alwaar we verblijven in het House of Life.

Dag 4 & 6 We bezoeken de tempel van Sety I en volgen een speciaal programma in het House of Life.

Dag 7 We gaan op weg naar Aswan.

Dag 8 In de ochtend bezoeken we de tempel van Khnum op Elephantine Island…..In de middag bezoeken we de tempel van Isis op Philae Island.…..

Dag 9 We gaan weer op weg naar Abydos.

Dag 10 Bezoek aan de tempel van Sety I en Ramsess II. In het House of Life volgen we een programma.

Dag 11 We bezoeken de tempel van Hathor in Dendera.

Dag 12 We bezoeken de tempel van Sety I. In de avond ondergaan we de rituele Zhar.

Dag 13 We maken ons klaar voor vertrek.

Dag 14 In de vroege ochtend vertrekken we naar Luxor airport.

Kosten:  

Kosten voor deze reis zijn € 2400,- exclusief vliegticket. Inclusief overnachtingen in drie en viersterren hotels, verblijf in één van de appartementen van het House of Life, ontbijt, warme maaltijden en het programma. De tickets voor het bezoeken van de tempels en reis – annuleringsverzekering zijn voor eigen rekening. Toeslag eigen kamer € 210, –

Wijzigingen voorbehouden. Voor een inschrijfformulier stuur svp een contactformulier.