lp.aspx_-1024x430

Uw giften zijn welkom op Rabobank rekeningnummer: 

IBAN: NL94RABO 0111398886 – BIC: RABONL2U 

tav Stichting Foundation House of Life Nederland

foundation@houseofife.info

De Week van Abydos 2019 Programma 17 juni t/m 23 juni

De Foundation House of Life Abydos nodigt iedereen van harte uit om deel te nemen aan De Week van Abydos 2019!

De Week van Abydos 2019 wordt gehouden in en rondom de natuurtuin van Sjef en Yvon Taken Muldersweg 3 in het Gelderse Ruurlo.

Een week lang workshops en activiteiten waaraan deelgenomen kan worden op basis van een vrije gift.

Deze vrije gift is bestemd om het foundation onderwijs project in het Egyptische dorp Abydos financieel te ondersteunen. Voor het negende jaar op rij zorgt de foundation er weer voor dat een groep van dertig kinderen voorzien worden van het schooluniform en alles wat nodig is om aan het nieuwe schooljaar 2019 – 2020 te beginnen. Uw vrije gift wordt zeer op prijs gesteld!

Geef je snel op voor het extra klank concert die op zaterdag 15 juni ten bate van de foundation wordt gegeven – aanvang 15:30 tot 17:00 u. want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zo ook voor het klank concert voor ouder & kind & knuffel op maandagmiddag 15:30 u .

Programma 17 juni t/m 23 juni

Maandagmiddag 15:30 u – 16:30 u Klank concert voor ouder & kind & knuffel

Maandagavond 19:30 u – 21:30 u Zangworkshop ‘My Goddess Isis’. Het lied ‘My Goddess Isis’ is een lied dat op een speciale wijze meerstemmig en in canon vorm gezongen kan worden. Het is een prachtig lied voor speciale ceremonies en vrouwen en mannen cirkels.  Tijdens deze workshop gaan we dit lied samen meerstemmig zingen en leer je hoe je het lied in canon kunt zingen zodat je er zelf mee aan de slag kunt.

Dinsdagmiddag 13:30 u – 16:00 u “ Sjef’s Moeder Aarde soep” Open tuinmiddag en rondleiding door Sjef die met zijn gasten zijn befaamde ‘Moeder Aarde Soep gaat maken en die natuurlijk ook gaat proeven!

Woensdagmiddag 13:30 u – 15:00 u Verhalen vertellen in de tipi en pony rijden op Sarah

Woensdagavond 19:30 u – 22:00 u Een Boeiende Tarot avond verzorgt door Stichting De Ster uit Terborg

Donderdagmiddag 13:30 u – 16:00 u Open tuin middag & Verhalen vertellen

Donderdagavond 19:30 u – 21:00 u Djembé workshops voor jong en oud

Vrijdagavond 19:30 u – 21:30 u Zonnewende Midzomer viering in de Boomcirkel o.l.v. Madelinde Taken

Foundation House of Life Donateurs verwendag 2019

Zaterdag 11:00 u – 17:00 u Foundation House of Life Donateurs verwendag

De vaste foundation donateurs krijgen een heerlijke verwendag aangeboden. Wil jij dat ook? Wordt dan nu een vaste donateur van de Foundation House of Life dan hoor je er volgend jaar ook bij!

Slotdag De Week van Abydos 

Zondag 11:00 u – 12:30 u. Natuurwandeling o.l.v. Sjef

Zondag 13:30 – 14:30 u Onlangs vond in het House of Life in Abydos de eerste House of Life Healing Conferentie plaats. Deze conferentie was georganiseerd onder de vleugels van de Foundation House of Life. Tanja en Yvon brengen verslag uit van deze boeiende week.

Zondag 15:00 – 17:00 u  Foundation House of Life Benefiet concert m.m.w. Sing a Song writers duo Lily Lion – Sing a Song writer Karin Hukker – AmaZing/Just Us vocal group – Jeroen de Jager & Yvon Taken. Plaats van het Concert: De Willibrorduskerk, Groenloseweg 1 in Ruurlo.

Alles op basis van een vrije gift – Alles op basis van een vrije gift – Alles op basis van een vrije gift

Geschiedenis: 

Foundation House of Life Donateurs verwendag 2017

Na zeven jaren een nieuw concept:

Na zeven jaren in Nederland De Week van Abydos te hebben georganiseerd waarin mensen die de foundation wilden steunen diverse workshops, presentaties en lezingen konden bijwonen op basis van een vrije gift, werd dit jaar besloten ons te richten op het werven van vaste donateurs om vervolgens als blijk van dank voor de vaste donateurs een verwendag te organiseren.

En zo geschiedde het dat op zaterdag 24 juni de eerste Foundation House of Life verwendag bij Sjef en Yvon Taken in Ruurlo werd gehouden. Het werd een prachtige verwendag getuige de evaluaties van o.a. Marloes en Anja die u zeker moet lezen.

Wij zijn nog steeds blij met iedere vaste donateur en wij blijven zeker werven want het onderwijsproject is op dit moment nog niet helemaal gedekt door voldoende donateurs! Van het invoeren van een nieuw concept leer je ook. Wat wij in ieder geval nu al hebben geleerd is dat naast  de donateursverwendag voor onze vaste donateurs, ook De Week van Abydos met haar workshops, presentaties en lezingen toch een belangrijk deel van de opbrengsten vormen om het onderwijsproject te kunnen financieren.

Daarom toch ieder jaar De week van Abydos die van maandag 18 t/m zondag 24 juni 2018 zal worden gehouden en de donateursverwendag die gepland staat op zaterdag 23 juni.

Donateur-Verwendag 2017 door Marlous. 

Wordt je graag verwend?

Vindt je het fijn bij te dragen aan het welzijn van een ander en te helpen die ander betere kansen in het leven te geven? Heb je belangstelling voor het Oude Egypte en zijn, in die tijd wereldberoemde, helingmethoden?

Al die dingen komen samen op de donateurs-verwendag van de Foundation House of Life Abydos. Door je bijdrage kunnen kinderen in Abydos, die anders niet naar school zouden kunnen omdat hun ouders het geld niet kunnen opbrengen, naar school en aan alles meedoen wat de school aanbied.Als dank voor je bijdrage is er eenmaal per jaar een donateur-verwendag, die er dit jaar voor mij zo uitzag:

Bij aankomst werd ik hartelijk ontvangen door bestuursleden en mededonateurs, waarvan ik er een aantal al kende. Het was een geweldig weerzien, vol goede herinneringen aan mijn verblijf in het House of Life in 2012.

Het oud-Egyptisch voetenbad bracht me weer terug in de mooie sfeer van toen en voelde heel weldadig. Er was tijd om na te voelen en voor de inwendige mens te zorgen. De hele dag stonden er heerlijke hapjes en drinken klaar en kon je ervaringen uitwisselen. n uitwisselen.

Uit de diverse verwen-aanbiedingen koos ik de rugmassage. Na de lange autorit was dat zeer welkom. Ik voelde me erna weer helemaal opgefrist.

Het was een middag van volledige onthaasting, waarbij ruim tijd was met elkaar te spreken, de mooie tuin te bekijken of gewoon met jezelf te zijn.

In de loop van de middag hebben we kaarten getrokken. Yvon kreeg er inzicht door voor het vervolg van de foundation, maar iedere kaart sprak ook tegen degene die hem trok. Er was voor ieder een mooie aanreiking.

Daarna gaf Yvon ons een heerlijke, prachtige klankheling. Het was een hele bijzondere afronding van de dag, waardoor we nog dieper in ontspanning kwamen met alle voordelen van dien.

Terwijl wij zo heerlijk verwend werden, was Miryam druk bezig de afsluitende maaltijd voor ons klaar te maken. Al dat verwend worden, maakt hongerig, dus hebben we het ons goed laten smaken.

Hartelijk dank voor de prachtige dag. Het was fijn de oude bekenden weer te zien, en nieuwe mensen te ontmoeten.

Graag tot volgend jaar. Marlous

Op 23 juni 2017 werd voor de eerste keer een verwendag georganiseerd voor de donateurs van de Foundation House of Life Abydos door Anja Schippers. 

Het is altijd weer fijn om naar Ruurlo naar het huis van Yvon en Sjef te gaan.Een mooie plek om te vertoeven.

Om 11.00 uur werden we welkom geheten met koffie, thee en taart.Daarna konden we genieten van een voetbad en werden onze voeten in de kamferolie gezet. Vervolgens kon je gebruik maken van een rugmassage en in de tipi tent van voetreflexmassage of een oorkaarsbehandeling. Als afsluiting een ligconcert gegeven door Yvon.Dat was dus echt een verwendag!

Tussendoor gesprekken over Egypte en informatie over Abydos en ontmoetingen met andere Egypte liefhebbers. Miryam en Ineke (die helaas afwezig was) kregen een afscheidscadeautje voor al hun werk in de afgelopen 7 jaren voor de Foundation. Zij hebben roerige jaren meegemaakt en Yvon zoveel mogelijk ondersteund.Als afsluiting nog een heerlijke maaltijd met soep van Sjef en heerlijke salades.(de wijn was ook uitstekend!)

Dank jullie wel voor deze bijzondere dag! En succes met de voortzetting van de Foundation speciaal voor de kinderen van Abydos. Volgend jaar kom ik weer! Anja Schippers.

Speciale dank:

Onze speciale dank gaat uit naar praktijk Light of Bastet, Body massage en Energie werk (Ingrid Locsmandy) en Praktijk Myrddin, voetreflex (Annelies Engelman) voor de fijne en spontane medewerking die zij hebben verleent. De behandelingen werden zeer op prijs gesteld.

Afscheid van Miryam Droop en Ineke van Sterkenburg.

De donateurs verwendag 2017 werd tevens de laatste activiteit van Miryam en Ineke als Foundation bestuursleden. Tijdens de verwendag hebben we afscheid van hen genomen.

Sinds de oprichting van de Foundation in 2010 zijn zij betrokken geweest om de doelstellingen van de Foundation te realiseren. Zij hebben dit met hart en ziel en vol liefde voor het House of Life en het dorp Abydos gedaan en door hen is mede de regenboogbrug tussen Nederland en Egypte tot stand gekomen.

Miryam en Ineke, heel veel dank voor alles wat jullie hebben gedaan in goede en slechte tijden. Ook namens alle donateurs danken wij jullie voor de vele goede jaren en de fijne samenwerking!

Wij wensen iedereen een fijne zomer toe en hopen elkaar weer te ontmoeten in onze volgende nieuwsbrief waarin wij verslag doen van de uitreiking van de schooluniformen aan de groep kinderen die de Foundation onder haar hoede heeft genomen.

Foundation House of life Abydos 

Voor een vrolijke terugblik op De week van Abydos 2016 verwijzen we u graag naar: Vrolijke terugblik Week van Abydos 2016